WELKOM!

Ik ben Adelinde en ik heb mijn stallen in Nijkerk, op Landgoed Balkenschoten. Het paard waar ik alles aan te danken heb is Jerich Parzival. Sinds 2002 rijd ik hem en met hulp van mijn team – waaronder eerst Johan Hamminga en later Sjef Jansen – zijn we met vallen en opstaan een eind gekomen. Londen 2012 – Olympisch zilver -  was zeker een hoogtepunt! Lees verder

 

Governor scoort dik 74% bij Lichte Tour debuut

Dik 74% en dat bij zijn allereerste Lichte Tour-wedstrijd. Dat belooft nog wat voor de winnaar van zilver op de Wereldkampioenschappen voor zevenjarige dressuurpaarden, Governor (Totilas x Jazz) van Gerard Korbeld. "Hij liep echt een topproef, ik kan eigenlijk niet bedenken wat er niet goed ging", zegt Adelinde. 

Read more

Zephyr wint Grand Prix én kür CDI Exloo

In thuisprovincie Drenthe beleefde Adelinde met de door haar ouders gefokte Zephyr (v. Jazz) een mooi internationaal concours. Het voor de tweede keer georganiseerde CDI Exloo (nu voor het eerst een driesterrenwedstrijd) leverde twee overwinningen én twee internationale PR's op. 71,674% in de Grand Prix en 77,275% in de kür. 

Read more

Aqiedo knalt naar 80% in de kür

Aqiedo zorgt voor een nieuw hoogtepunt. Na de winst met 74,087% in de Grand Prix op CDI 3* Saumur, knalt de 13-jarige KWPN goedgekeurde Undigo-zoon met Adelinde naar 80,365% in de kür. Een nieuw PR en een belangrijke mijlpaal: de eerste keer over de 80%. 

Read more

Adelinde met Aqiedo en Zephyr naar CDI Saumur

Adelinde reist dit weekend met Aqiedo en Zephyr af naar CDI Saumur, het concours waar Aqiedo, Zephyr en Fleau de Baian een berg aan prijzen mee naar huis namen. Vorig jaar liep Aqiedo twee PR's op deze wedstrijd: 75,5% in de Grand Prix en 76,235% in de Grand Prix Spécial en Zephyr naar dik 74% in de kür. Bekijk hier onder alle handige links. 

Read more